​Træemballage der kan holde til enhver form for transport

Skal du have fragtet en vare, som ikke kan være i en almindelig papkasse, kan vi tilbyde en skræddersyet løsning. Tingsted Savværk & Emballage ApS er et savværk på Bornholm, der blandt andet har specialiseret sig i at fremstille forskellige former for specialemballage til erhverv i hele landet.

Vi opskærer træ fra de bornholmske skove, som er kvalitetstræ - og som derfor er rigtig godt. Træ er kendt for at kunne indeholde forskellige plantesygdomme og skadedyr, som ikke må spredes på tværs af landegrænser. 

Derfor sørger vi altid for at varmebehandle vores træ.

Vi fremstiller følgende former for specialemballage:

​Vi kan blandt andet tilbyde følgende former træemballage:

  • Trækasse
  • ​Finerkasse
  • ​Tremmekasse
  • ​Paller.

Vi sørger for at fremstille din ønskede træemballage efter dine ønskede mål, hvilket vil være med til at kunne reducere dine omkostninger til fragten.

Vi leverer udelukkende solid træemballage og eksportemballage, der kan anvendes til sikker transport, uanset om der er tale om lufttransport eller søtransport. Har du akut behov for eksempelvis en tremmekasse eller en finerkasse, kan vi sørge for en hurtig produktion, så du kan levere dine varer i tide. Vi tilbyder desuden også specialpaller​ og har paller til salg.

Kontakt os og bestil en tremmekasse eller en anden type emballage

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til en korrekt træemballage. Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at bestille en tremmekasse eller en anden type specialemballage, hører vi meget gerne fra dig. 

Du kan enten ringe til os på telefon 56 99 90 83, eller du kan skrive til vores e-mail tingstedsv@mail.dk.

Om os

Tingsted Savværk & Emballage ApS er et savværk på Bornholm, der producerer paller og forskellige former for specialemballage til erhvervskunder i hele landet.

fb-f-logo-white-57

Kontakt os

​Tingsted Savværk & Emballage ApS

Segenvej 22, 3700 Rønne

Find vej på Google Maps

Telefon: 56 99 90 83

E-mail: tingstedsav@mail.dk