​Paller til salg der kan holde til enhver transport

Skal du bruge en engangspalle til transport af dine varer, er du kommet til det rette sted. Hos Tingsted Savværk & Emballage ApS tilbyder vi nemlig et stort udvalg af specialpaller og paller til salg, som vi selv fremstiller på vores eget savværk på Bornholm.

Vores paller til salg fremstilles af holdbart bornholmsk træ

Vi har specialiseret os i at fremstille paller til forskellige former for erhverv, som har behov for at få fragtet deres varer på sikker vis fra A til B. Vores paller er fremstillet af bornholmsk træ, og de er holdbare til at kunne klare enhver form for transport, herunder både søtransport og lufttransport.

Vi har tilbudt salg af paller i mange år, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er, at pallerne passer til både indholdet og til den transport, det skal ud på for at komme frem til kunden. Ellers kan det medføre store økonomiske tab i form af for eksempel reparationsudgifter af de transportskadede varer.​​

Vi fremstiller gerne dine paller ud fra dine ønsker til opbygning og mål, så du kan få dem, lige som du har behov for. Vi sørger desuden for en kort leveringstid, så du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt på at få fragtet dine varer. Vi tilbyder desuden også træemballage og tremmekasser.

Kontakt os og hør mere om muligheden for køb af paller hos os

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at købe paller hos os, eller har du nogle spørgsmål omkring vores pallehandel, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Vi udarbejder også gerne et skræddersyet, uforpligtende tilbud på vores paller til salg, der er skræddersyet efter dine ønsker. Ring og hør mere på telefon 56 99 90 83 eller skriv til vores e-mail tingstedsv@mail.dk.​​

Om os

Tingsted Savværk & Emballage ApS er et savværk på Bornholm, der producerer paller og forskellige former for specialemballage til erhvervskunder i hele landet.

fb-f-logo-white-57

Kontakt os

​Tingsted Savværk & Emballage ApS

Segenvej 22, 3700 Rønne

Find vej på Google Maps

Telefon: 56 99 90 83

E-mail: tingstedsav@mail.dk