​Specialpaller der er skræddersyet til dine behov

Har du brug for at få fragtet dine produkter på paller, kan vi hos Tingsted Savværk & Emballage ApS hjælpe dig. Vi er et savværk med mange års erfaring inden for produktion af blandt andet specialpaller og specialemballage til erhvervskunder i hele Danmark.

Holdbare specialpaller til enhver type transport

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine transportpaller passer til det indhold, der skal fragtes og til den tur, indholdet skal ud på under transporten. Derfor er det vigtigt for os, at vores specialpaller er holdbare til enhver transport, da vi ellers er bevidste om, at det kan medføre store tab for den enkelte virksomhed på grund af transportskader.

Vores specialpaller bliver fremstillet af træ, der kommerfra de Bornholmske skove, som er kendt for at have kvalitetstræer. Det betyder blandt andet, at træet er særligt velegnet til at fremstille paller af.​

Vælg mellem flere forskellige palletyper

Vi producerer overordnet set to forskellige typer paller; 4-vejs paller og 2-vejs vangepaller i forskellige mål, og derudover er der en række forskellige kombinationsmuligheder, så du kan få lige netop den palle, der passer til dine varer. Vi tilbyder desuden træemballage, herunder tremmekasser og specialemballage i træ.

Alle vores palletyper kan fremstilles 100 % efter dine ønsker og behov.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dine specialpaller

Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbudsmateriale, der bliver udarbejdet individuelt ud fra dine særlige ønsker og behov, så du får fremstillet de specialpasser, der passer til dine produkter.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, eller har du nogle spørgsmål, kan du med fordel ringe til os på telefon 56 99 90 83, men du kan også skrive til vores e-mail tingstedsv@mail.dk.

Om os

Tingsted Savværk & Emballage ApS er et savværk på Bornholm, der producerer paller og forskellige former for specialemballage til erhvervskunder i hele landet.

fb-f-logo-white-57

Kontakt os

​Tingsted Savværk & Emballage ApS

Segenvej 22, 3700 Rønne

Find vej på Google Maps

Telefon: 56 99 90 83

E-mail: tingstedsav@mail.dk